Eiendomsmegler Susanne Møgster Dahle og byggherre Stig Lønnum. På bildet får du også et inntrykk av de store vinduene og lysforholdene, samt gulvet og fargevalgene som er gjennomgående i leilighetene. Foto: Mye i Media.

Nye leiligheter langs Strandpromenaden

Her kan du bo sentralt med særdeles god utsikt, og være trygg på at materialer og interiør er av god kvalitet.

Interiørdetaljer som kjøkkeninnredning, spotter og fargevalg på gulv og vegg. Foto: Mye i Media.

Vannbåren varme, innredning fra HTH på kjøkken, bad og vaskerom, enstavs høytrykkslaminat i eik på gulvene, og garderobeskap i gangen og på soverom. Byggherre Stig Lønnum har lagt opp til gode kvaliteter i det 11 leilighetene som han nå har fått bygd i det tidligere TAG-bygget – kun få minutters gange fra Mo sentrum.

– Og så er det kun lokale firma som har gjort arbeid her, forteller han idet vi går inn i ei av leilighetene.

Blant annet har MBA gjort alt av tømrer- og innredningsarbeidet, Haaland har montert det elektriske og Nilsson gjort rørleggerarbeidet.

– Det er et solid bygg, sier eiendomsmegler Susanne Møgster Dahle hos REDE Eiendomsmegling. Det er hun og REDE som har fått oppgaven med å selge disse nye leilighetene i det ombygde næringsarealet.

Det som møter oss inne er varme farger, store vinduer som slipper inn godt med lys, en flott utsikt over Ranfjorden og lekre innredninger på kjøkken og bad. Alle badene er god i størrelse, og de fleste har dobbel vask.

Alle badene er god i størrelse, og de fleste har dobbel vask. 10 av leilighetene har to våtrom, der du får eget vaskerom med ekstra toalett.

­– Alle leilighetene er romslige, med god en og gjennomtenkt planløsning, sier Møgster Dahle.

De ligger i 1. og 2. etasje. Størrelsen varierer fra 60 til 140 kvadratmeter, og har 1-3 soverom. 10 av leilighetene har to våtrom, der du får eget vaskerom med ekstra toalett, i tillegg til et fullverdig bad.

– Det er gjennomgående valgt lyse og behagelige farger. Fargepaletten passer med mye, slik at hver og en enkelt kan sette sitt personlige preg på sitt nye hjem med møbler og interiør, sier Møgster Dahle.

Alle leilighetene har sitt eget uteområde der de fleste har en romslig balkong/terrasse. To av leilighetene får fransk balkong med eget uteområde i huk på svalgang. I tillegg får du nydelig utsikt over fjorden, Strandpromenaden og Havmannen som nærmeste nabo.

Til sammen med de 9 leilighetene som var i bygget fra før av, blir dette Movika borettslag med MOBO Helgeland som forretningsfører.

 

– Det har vært en enorm forhåndsinteresse, og mange privatvisninger så langt. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang med selve salgsprosessen, avslutter, hun.

Ta kontakt med eiendomsmegler Susanne Møgster Dahle hos REDE Eiendomsmegling for mer informasjon om disse leilighetene.

Skroll til toppen