Om oss

HELBO er totalleverandør av forvaltningstjenester til over 200 boligselskap med i overkant av 4.000 boliger fordelt på 11 kommuner på Helgeland. Vi har kontor i Sandnessjøen og Mo i Rana.

Vår kompetanse – din trygghet

Primærtjenestene er regnskap og rådgivning for boligselskap. Våre tjenester holder faglig høy standard med krav til sertifiseringer og autorisasjoner.

Tekniske tjenester

Vår tekniske avdeling tilbyr et bredt spekter av tjenester, som boligtakst og prosjekt- og byggeledelse ved vedlikehold og renovering. Vi utarbeider tilstandsrapporter, vedlikeholdsplaner, håndterer skadesaker samt gir byggeteknisk rådgivning.

Forutsigbarhet

Vedlikeholdsplaner som sikrer et godt planlagt vedlikehold, gir god driftsøkonomi for boligselskapet. Det gir forutsigbarhet i vedlikeholdskostnadene, samtidig som det bidrar til å øke verdien på boligene.

Boligservice

Gressklipping og hagearbeid, rydding og bortkjøring, utvendig renhold og snørydding rundt inngangsparti. Dette er noe av det som utføres gjennom vår vaktmestertjeneste. Dette sikrer deg profesjonelt utførte tjenester – og mer fritid til deg selv.

Skroll til toppen