Medlemsfordel hos Comfort

Medlemsfordel hos Comfort

Som medlem i MOBO får du 10 prosent rabatt på baderomstilbehør og 15 prosent rabatt på rør og rørdeler hos rørleggerkjeden.

Comfort utfører alle typer rørleggerarbeid i hus og hytter, tegner og leverer bad og vaskerom, og du får selvsagt tak i alt tilbehør du trenger til disse rommene.

­­– Vi har en moderne butikk, bytter utstilling jevnlig og holder oss oppdatert på innredninger og tilbehør.

Det sier de to butikkmedarbeiderne Hanne Mortensen og Rita Moe.

Daglig leder Viggo Karlsen, med butikkmedarbeider Hanne Mortensen (t.v) og Rita Moe.

 

Fagutdannet

På Helgeland er det i Brønnøysund vi finner rørleggerkjeden Comfort, med en 200 kvadratmeter stor butikk og utstilling. Her treffer du de to butikkmedarbeiderne Hanne Mortensen og Rita Moe, samt daglig leder Viggo Karlsen. Comfort Brønnøysund har til sammen 11 rørleggere.

– Alle vi som jobber her har fagbrev, svennebrev eller mesterbrev, så vi er en kompetent stab, forteller Viggo.

Selv har han mesterbrev innen rørleggerfaget og har jobbet i bedriften i 40 år, omtrent like lenge som den har eksistert, Først het den Brønnøysund Rør AS, stiftet i mai 1979, mens i 1989 gikk bedriften inn i Comfort-kjeden.

 

Rundt og mørkt

Denne høsten forteller de tre inne i butikken at det handler mye om oppussing av bad blant kundene – enten totalrenovering eller utskiftning av innredning eller tilbehør.

– Det som gjelder på bad nå er i stor grad runde speil, og mørk, gjerne sort innredning, sier Hanne.

Store skuffer og doble vasker går også igjen.

– Og de som har plass, velger gjerne stor dusj som er 1×1 meter, forteller Rita.

Comfort har mange kjente baderomsleverandører, som Porsgrund, Viking bad, Foss,  Svedberg, Gustavsberg, Geberit og Halvor Bakke, samt Comfort sine egne leverandører/merker, Aqua og Norø.

Hanne og Rita i butikken forteller at mange kunder som kommer vet nøyaktig hvordan de vil ha det og hvilke produkter de skal ha:

– Det gjelder særlig yngre kunder som har blitt inspirert på sosiale media, sier de.

I tillegg til kunder som skal ha innredning til bad eller vaskerom, tilbehør til disse rommene eller rørleggertjenester, har de også kunder innom som skal ha seg ny gassflaske. Du kan kjøpe eller bytte inn gassflaske hos Comfort Brønnøysund.

Baderomsinnredningen Mie stav i fargen valnøtt fra Vikingbad.

Klikk og hent eller Ferdig montert

Husk at Comfort også har «Klikk og hent» via nettbutikken sin og pakketilbudet «Ferdig montert», for eksempel på kran, wc eller innredning. Du finner en god oversikt over disse produktene og prisene på hjemmesiden comfort.no.

 

Til slutt kommer de tre med en oppfordring:

­– Husk å ha med medlemskortet ditt i MOBO og husk å si i fra til oss at du er medlem, så er vi sikre på at vi får gitt deg rabatten.

 

Medlemskort på mobilen

Medlemskortet ditt kan du også kan få digitalt og dermed lett tilgjengelig, når du trenger å vise det fram. Last ned appen som heter MOBO Helgeland BBL via Appstore eller Google Play med din mobiltelefon. I appen kan du logge inn på Portalen og Min Side, her finner du også ditt digitale medlemskort, medlemsfordelene, boliger på forkjøpsrett og medlemsbladet Bo&Lev på Helgeland.

MOBO-rabatten hos Comfort Brønnøysund gjelder ikke kampanje og tilbudsvarer.

Skroll til toppen