– Vi er borettslagenes meglerhus

– Vi er borettslagenes meglerhus

REDE eiendomsmegling er eid av MOBO og har dermed meglerne for deg som bor i borettslag

– Vi sier som en kjent handlevarekjede: «Litt ditt,» for det er boligbyggelaget som eier oss og dermed er vi også eid av MOBO-medlemmene.

Det sier Stig Magne Øie, daglig leder i REDE eiendomsmegling. I tillegg til å være lokalt eid og til stede på hele Helgeland med eiendomsmeglere, har meglerne hos REDE god kunnskap om å selge boliger i borettslag.

– Våre meglere er til stede og oppdatert for deg som er MOBO-medlem, og vi bruker å si at med oss får du de beste råd når det gjelder alt angående kjøp/salg av eiendom, sier Øie.

Han lover at med meglere fra REDE er du sikret full service gjennom hele salgsprosessen og et godt salgsresultat.

– Hos oss får du råd om hvilke dokumenter som bør innhentes og redelige råd om hva som bør fikses i boligen din, sier Øie.

Han legger til at det lønner seg å starte salgsprosessen tidlig:

­– Hvis du vet at du skal selge neste år, bør du kontakte oss allerede nå. Da får megleren og du en bedre salgsprosess med tanke på tid før boligen annonseres, gjennomføring av selve salget – som oftest vil gi det best salgsresultatet.

Nå opplever eiendomsmeglerne et tregere marked i den forstand at boliger ligger ute i markedet noe lengre før de blir solgt.

– Det er på mange måter kjøpers marked, for det er mange boliger ute. Særlig på grunn av dette bør du ta tidlig kontakt med oss og forberede salget, sier han.

 

Til deg som er MOBO-medlem dekker REDE foto inntil 4500 kroner.

Dette utgjør 15 bilder, og vil, i de aller fleste tilfeller, dekke det du trenger i forbindelse med annonsering av boligen.

 

Ved å velge REDE får du i tillegg:

  • God kunnskap om eierformen borettslag og om markedet.
  • Et lokalt eid eiendomsmeglerfirma.
  • En redelig og effektiv prosess.
  • Meglere med mål om å sikre deg et best mulig salg.
Skroll til toppen