Forvaltningskonsulent Åse Fagerli i MOBO Helgeland.

Ei helg med fokus på styrearbeid

3.-4. november blir det seminar for deg som sitter i styret i et boligselskap.

– I år blir det fokus på juss, forsikring, renteutvikling, bærekraft og fornybar energi. Det forteller forvaltningskonsulent Åse Fagerli i MOBO Helgeland.

Sammen med Mosjøen og Omegn Boligbyggelag inviterer MOBO til felles styreseminar for alle boligselskapene på Helgeland de er forretningsfører for. Det foregår i Mosjøen på Fru Haugans Hotel. Her skal man i all hovedsak få kunnskapene man trenger for å utføre oppgavene i et styre.

– I år blir det fokus på juss, forsikring, renteutvikling, bærekraft og fornybar energi.

Program

Fredag blir det foredrag med eventyrer og musiker Håkon Skog Erlandsen, og middag. Lørdag blir det en innholdsrik fagdag som avsluttes om ettermiddagen.

– Dermed kan du både få med deg seminaret og nyte litt av helga hjemme, sier Fagerli.

I år, som i tidligere år, er det advokat Bjørn Immonen fra Nord advokatfirma som står for juss-delen av programmet. Her får man informasjon om borettslagets organisering, styrets og generalforsamlingens myndighet, informasjon og gode råd om styrearbeid og relevant kunnskap fra lov om borettslag og lov om eierseksjoner (for sameier).

– Vi har invitert en bankrådgiver til å komme og fortelle oss om renteutvikling, blant annet hva som påvirker og utløser endring, forteller Fagerli.

Det blir også informasjon om Totalforsikring fra en forsikringsrådgiver og en representant fra Helgeland Kraft vil snakke om fornybar energi og bærekraft.

­– Vi håper du som er styremedlem bruker denne muligheten til oppdatering og påfyll av kunnskap om styrearbeid, og ønsker hjertelig velkommen, sier Fagerli.

PÅMELDING:

Tlf til MOBO: 75 13 70 00

E-post: aaf@mo.bbl.no

Fristen er 13. oktober og påmeldingen er bindende!

Seminaravgiften er kr 3 500,- uten overnatting og kr 4 900,- med overnatting.

Skroll til toppen